Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -
به گزارش ایران اکونومیست؛ هر چقدر هم که خدمات پس از فروش یک برند خوب و شایسته مشتریان باشد، اما تا زمانی که قطعات مورد نظر در زمان مناسب به دست مشتری نرسد، نمی توان امتیاز کاملی را به خدمات پس از فروش آن شرکت داد. کمپانی های به روز دنیا در سال های اخیر سعی دارند تا نیاز قطعات مشتریان را در کمتر از 72 ساعت تامین کنند و با پرداخت به این مسئله توانستند تا امتیاز خود را در میان مشتریان و رضایت مندی آن ها افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت نگین خودرو به عنوان نماینده رسمی رنو فرانسه در ایران، چند وقتی است که به روزترین انبار قطعات یدکی خودروهای خود را در محدوده خیابان دماوند تاسیس کرده است. این انبار در فضایی بالغ بر 6 هزار متر ساخته شده و استانداردهای به روز رنو در آن دیده می شود. وقتی وارد سوله اصلی انبار قطعات رنو می شوید، قفسه های طبقه بندی منظمی را با کد بندی های خاص می بینید. این سوله از سه طبقه کامل و سه نیم طبقه تشکیل شده است. علاوه با راه پله ها و جرثقیل های متحرک جابه جایی بار، دو آسانسور در این مجموعه قرار دارد که نشان از بزرگی و عظمت آن است.

نگین خودرو تمام قطعات را از کمپانی رنو و واحد مرکزی تامین قطعات این کمپانی فرانسوی تامین می کند و وقتی به انبار این شرکت نگاه می کنید، خبری از قطعات متفرقه نیست. وقتی قطعات با بسته بندی های اصلی رنو به انبار نگین خودرو می آیند، برچسب تایید و گارانتی قطعات روی آن نصب می شود. اگر در هنگام حمل و بارگیری، قطعه ای صدمه ببیند، برچست قرمز رنگی بر روی آن نصب می شود که تا به دست مشتریان و واحد خدمات پس از فروش نرسد و در جایی مجزا انبارداری می شود.

 انبار نگین خودرو طبق بازرسی‌های رسمی، می‌تواند به 90 درصد نیاز مشتریان در لحظه پاسخ بدهد که در مقایسه با نرخ سرویس دهی جهانی تویوتا با عدد 86%، عددی فوق العاده در گروه خودرویی است.  این مساله را زمانی می‌توان فهمید که بسته بندی موتورهای کامل، گیربکس ها، قطعات شاسی، بدنه، شیشه ها، درب ها و... به صورت تفکیک شده و با قواعد روز انبار داری در این مرکز قرار دارد.

اگر در این میان مشتری قطعه بخواهد که در انبار وجود نداشته باشد، طبق قواعد رنو در صورت شناسایی آن قطعه به عنوان قطعه ضروری، توسط DHL در کمتر از سه روز به ایران ارسال می شود و به دست مشتری می رسد. نکته جالب دیگر انبار قطعات رنو این است که شما می توانید قیمت جهانی قطعه را جستجو کنید و با استعلام قیمت از نگین خودرو، عددی مشابه به ارزش یورویی را به دست آورید.

این روزها سبک فعالیت نگین خودرو و رنو در تامین قطعات خودروهایشان به سبکی است که بازار متفرقه قطعات نمی تواند به پای این شرکت برسد و مشتریان برای خرید قطعات با قیمت مناسب و اطمینان بیشتر، به سراغ نگین خودرو می‌آیند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۸۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است

آرش محبی‌نژاد اظهار کرد: از گذشته تا کنون تجارب قیمت‌گذاری دستوری در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد که این سیاست در هیچ دوره‌ای جواب نداده است. نه فقط برای خودرو بلکه برای شیر و ماست و لبنیات و لوازم خانگی نیز موضوع نرخ‌گذاری یک سیاست شکست خورده بوده و من تعجب می‌کنم چرا این سیاست درباره خودرو و دیگر کالاها که هزینه‌های ساخت مشخصی دارند ادامه پیدا می‌کند.
وی افزود: معتقدم تعیین قیمت ناشی از عدم تمرکز در سیاست‌گذاری صنعت خودرو است. صنعت خودرو متولی مشخصی ندارد که برای آن ریل‌گذاری کند، نقشه راه توسعه این صنعت را تدوین کند و در اجرا دخالت نداشته باشد. سیاست‌گذار فقط باید نظارت و هدایت کند و اجرا را به شرکت‌های خودروساز بسپارد.
محبی‌نژاد بیان کرد: قیمت کارخانه بعضا ۸۰ درصد پایین‌تر از قیمت بازار است اما بسیاری از افراد به دلایل مختلف مثل نداشتن گواهی‌نامه یا داشتن پلاک فعال از ثبت نام منع شده‌اند. در حالی که ممکن است فردی گواهی‌نامه نداشته باشد و بخواهد از راننده استفاده کند. با حذف این افراد حق مصرف‌کننده ضایع می شود. از آن طرف رانتی به عنوان یارانه سیاه در جامعه توزیع می‌کنیم که کم هم نیست.
وی تصریح کرد: تا زمانی که مساله قیمت‌گذاری دستوری حل نشود مشکلات صنعت خودرو حل نخواهد شد. فقط هر روز بر تعداد کسانی که از کیفیت و قیمت ناراضی هستند افزوده می‌شود.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان، ضرر دیگر ناشی از قیمت‌گذاری را متوجه سهامداران بورس دانست و گفت: علاوه بر ضرر خودروسازان و مصرف کنندگان خودرو، مردمی هم که در بورس سرمایه‌گذاری تا در تولید مولد نقش داشته باشند ضرر می‌کتند؛ زیرا وقتی سهام خودروسازان می‌ریزد سهامداران بی‌تقصیر شرکتهای بورسی نیز متضرر می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه مطالبات معوق قطعه‌سازان سر به فلک کشیده است گفت: میانگین زمان مطالبات معوق قطعه‌سازان به بیش از 150 روز رسیده است. قطعه‌سازی که بتواند 120 روزه مطالباتش را بگیرد سراغ نداریم. خودروساز هم  پول ندارد و به شیوه‌های مختلف نقدینگی‌اش از دست می‌رود. در نهایت محصول این شیوه سیاست‌گذاری صنعت خودرو خسران است و بس.

دیگر خبرها

  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • انبار دپوی باتری خودرو در بابل کشف شد
  • دپوی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در انبار لو رفت
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است