Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرشید کریمی مهر، با پیش بینی کاهش ۳۰ درصدی حجم بازار واردات خودرو در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال گذشته، واردات امسال را کمتر از ۵۰ هزار دستگاه خودرو تخمین زد.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، سال گذشته بنا به دلایلی، چون بسته بودن چندماهه ثبت سفارش، افزایش ناگهانی تعرفه‌ها و افزایش نرخ ارز، سال چندان پررونقى براى خودروسازان خارجى و واردکنندگان خودرو نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روندى که متاسفانه در سال جدید نیز با نادیده گرفته شدن برجام از سوى آمریکا و افزایش مجدد نرخ ارز ادامه داشته است.

در همین راستا فرشید کریمى‌مهر معاون بازاریابی و برنامه ریزی استراتژیک نگین‌خودرو درخصوص وضعیت حال‌حاضر این شرکت به عنوان یکى‌از واردکننده‌هاى اصلى خودرو به کشور با پیش بینی کاهش ۳۰ درصدی حجم بازار واردات خودرو در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال گذشته گفت: واردات امسال کمتر از ۵۰ هزار دستگاه خودرو تخمین زده شده است.

وی در تحلیل وضعیت واردات خودرو گفت: برای پیش بینی حجم بازار در شرایط کنترل شده، بایستی تحلیل عوامل از دو منظر کشش تقاضا و میزان عرضه بررسی شود.

از منظر کشش تقاضا، با افزایش چشمگیر قیمت خودرو‌های وارداتی به دلایلی همچون: افزایش تقریبی ۷۰ درصدی تعرفه واردات خودرو، افزایش ۱۰ درصدی نرخ ارز مبادله ای، صعود چشمگیر نرخ ارز در بازار و نوسانات زیاد ارزی، افزودن سرفصل جدید هزینه‌ای در شماره گذاری معادل ۱۰ درصد قیمت خودرو، تغییر اسقاط خودرو و ... انتظار کاهش تقاضا وجود دارد.

از منظر عرضه، بودجه سال ۹۷ و کاهش درآمد دولت از محل مالیات بر واردات خودرو ۹۷ برهانی قاطع بر خیز دولت برای کنترل واردات می‌باشد، از سویی دیگر سایر اقدامات از قبیل: ابهام در تخصیص منابع ارزی برای واردات، رویکرد مبهم در اعمال تعرفه‎‌های جدید، حکم دیوان اداری و بستن طولانی مدت سامانه ثبت سفارش خودرو و تغییرات مستمر ضوابط همه و همه مهر تائیدی بر سالی پر چالش برای کنترل عرضه خودرو‌های وارداتی خواهد بود.

سرآمدی کیفیت و حفظ سهم بازار

معاون بازاریابی و برنامه ریزی استراتژیک نگین‌خودرو، سرآمدی کیفیت در خدمات فروش و خدمات پس از فروش، همچنین حفظ سهم بازار را بعنوان برنامه‌های کلان سال ۱۳۹۷ شرکت نگین خودرو اعلام کرد.

کریمی مهر تاکید کرد: در راستای ارتقاء کیفیت زنجیره فروش و خدمات پس از فروش و همسو با سایر نمایندگی‌های جهانی رنو، شرکت نگین خودرو در حال پیاده سازی مجموعه استاندارد‌ها و ابزار‌های مبتنی بر "مدیریت تجربه مشتریان" بنام C@re۲.۰ (مراقبت از مشتری) است. این استاندارد‌ها شامل ۷ لحظه تاثیرگذار در زنجیره فروش و خدمات پس از فروش خودرو است که کلیه فرآیند‌های خدمات در طول سفر مشتری، قبل از خرید، حین خرید و پس از خرید را شامل می‌شود و در این راستا پروژه هانی مون (تحویل به یاد ماندنی رنو) و تست درایو با جدیت در حال اجرا است.

بمنظور پیاده سازی این استانداردها، ما بدنبال آموزش کارکنان عاملیت ها، شعب و شرکت، برای کسب مهارت‌های حرفه‌ای و رفتاری هستیم و در حال حاضر نیز دوره‌های آموزشی مرتبط با فروش، در حال برگزاری است که طی آن بالغ بر ۱۰۰ نفر از کارکنان شبکه فروش، در حال آموزش بر مبنای استاندارد‌های ملی و جهانی رنو می‌باشند.

ورود دو پرچمدار دیگر رنو

نگین خودرو در راستای تکمیل سبد عرضه محصولات و بهره مندی مشتریان بخش‌های مختلف بازار، دو خودروی جدید علاوه بر محصولات فعلی، بزودی عرضه خواهد نمود. کریمی مهر در پاسخ به خبرنگار ما از زمان دقیق لانچ خودرو‌های جدید، یاد آور شد که این خودرو‌ها در حال گذراندن تست‌هاى مختلف مطابق با استانداردهاى صادراتى رنو و تطبیق آن با شرایط آب و هوایی ایران است.

افزایش سطح دسترسی مشتریان به خدمات

مهندس کریمى مهر با اشاره به توسعه مراکز متعدد خدمات (فروش و پس‌از فروش) در سراسر کشور، ادامه داد با افتتاح ۱۱ مرکز جدید در ماه آتی، تعداد مراکز نگین خودرو به بیش از ۱۰۰ نقطه خواهد رسید. این در حالیست که با حضور ناوگان مجهز سیار شرکت، بیش از ۲۰ درصد خدمات پس از فروش سال گذشته نیز بصورت «خدمات در محل» ارائه شده است. با افتتاح انبار بزرگ و مجهز قطعات یدکى در سال گذشته و موجودی سازی مناسب قطعات یدکی، سطح سرویس ۹۰ درصدی قطعات حاصل شده است.

معاون بازاریابی و برنامه ریزی استراتژیک نگین‌خودرو در پایان توسعه کمی و کیفی و افزایش سطح دسترسى مشتریان به خدمات، آموزش کارکنان، پیاده‌سازى استانداردهاى جهانى رنو و توسعه سبد محصولات را از جمله اهداف شرکت نگین خودرو در سال جارى دانست.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واردات خودرو واردکنندگان بازار خودرو کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۹۱۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!